Introduktion

Tracy Austin är en av de mest framstående tennisspelarna i USA:s historia. Hon har vunnit flera Grand Slam-titlar och anses vara en av de bästa kvinnliga tennisspelarna genom tiderna. Austin har även haft en framgångsrik karriär som sportkommentator och analytiker.

Flickvän

Tracy Austin är gift med Scott Holt sedan 1993. Paret har tre söner tillsammans. Austin är mycket privat med sitt personliga liv och delar sällan detaljer om sin familj och relationer offentligt. Men det är känt att hon och Scott har en stark och kärleksfull relation.

Familj

Tracy Austin föddes den 12 december 1962 i Palos Verdes, Kalifornien. Hon kommer från en sportig familj; hennes mor Jeanne var en framstående tennisspelare och hennes bror John Austin är också en professionell tennisspelare. Tracys familj inställde tidigt en djup kärlek till sporten och hon började spela tennis vid en mycket ung ålder.

Lön och Nettovärde

Tracy Austin har haft en framgångsrik karriär både som professionell tennisspelare och som sportkommentator. Den största delen av hennes inkomst kommer från hennes tenniskarriär, men hon har också tjänat betydande summor från sitt arbete som kommentator och analytiker.

Enligt uppgifter från Celebrity Net Worth, har Tracy Austin en uppskattad nettovärde på cirka 10 miljoner dollar. Detta inkluderar inkomster från hennes professionella tenniskarriär, kommentatorsarbete, endorsementavtal och andra företag.

Tracy Austins Karriär

Tracy Austin började sin professionella tenniskarriär 1978. Hon blev den yngsta kvinnan att vinna US Open vid 16 års ålder 1979 och hon upprepade sin framgång där igen 1981. Austin vann även Wimbledon Mixed Doubles Championship 1980. Hon var rankad som världens nummer 1 i tennis i 1980.

Trots att hennes karriär avbröts av skador i början av 1980-talet, har Tracy Austin fortsatt att vara aktiv i tennisvärlden. Hon har arbetat som sportkommentator och analytiker för nätverk som NBC och USA Network. Hon har också varit en vanlig bidragsgivare till tennistidskrifter och webbplatser.

Övriga framgångar och utmärkelser

Tracy Austin har mottagit flera utmärkelser för sin tenniskarriär, inklusive att bli inducted i International Tennis Hall of Fame 1992. Hon fick också en stjärna på Palm Springs Walk of Stars 1998 och hon har varit en del av USA Tennis Associations ”Decade of Excellence” -pris.