F1-kalender 2021: Här är alla lopp och datum på svenska

F1-säsongen 2021 är här och det är dags att titta på F1-kalendern för i år. F1-kalendern 2021 är full av spännande lopp runt om i världen. Här är alla lopp och datum på svenska.

28 mars – Bahrain, Sakhir

F1-säsongen 2021 inleds med loppet i Bahrain på Sakhir-banan. Det är ett nattlopp som körs på en bana som är känd för att vara tekniskt utmanande. Detta lopp brukar vara ett av de mest spännande loppen under säsongen.

18 april – Italien, Imola

Italien är nästa stopp på F1-kalendern 2021. Loppet körs på Imola-banan, som är en klassisk F1-bana. Banan är känd för sina snabba kurvor och är en favorit bland förarna.

2 maj – Portugal, Portimao

Portimao-banan i Portugal är en relativt ny bana på F1-kalendern. Banan är känd för sina höjdskillnader och snabba kurvor. Detta lopp brukar vara en riktig utmaning för förarna.

9 maj – Spanien, Barcelona

Spaniens GP körs på Barcelona-banan, som är en av de mest kända F1-banorna i världen. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

23 maj – Monaco, Monte Carlo

Monacos GP är ett av de mest kända loppen i F1-kalendern. Loppet körs på gatorna i Monte Carlo och är känt för att vara ett av de mest krävande loppen under säsongen.

6 juni – Azerbajdzjan, Baku

Azerbajdzjans GP körs på Baku-banan, som är en av de längsta banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är en favorit bland förarna.

13 juni – Kanada, Montreal

Kanadas GP körs på Montreal-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är en favorit bland förare.

27 juni – Frankrike, Le Castellet

Frankrikes GP körs på Le Castellet-banan, som är en relativt ny bana på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är en favorit bland förare.

4 juli – Österrike, Spielberg

Österrikes GP körs på Spielberg-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är en favorit bland förare.

18 juli – Storbritannien, Silverstone

Storbritanniens GP körs på Silverstone-banan, som är en av de äldsta banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

1 augusti – Ungern, Budapest

Ungerns GP körs på Budapest-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är en favorit bland förare.

29 augusti – Belgien, Spa-Francorchamps

Belgiens GP körs på Spa-Francorchamps-banan, som är en av de mest klassiska banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

5 september – Nederländerna, Zandvoort

Nederländernas GP körs på Zandvoort-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är en favorit bland förare.

12 september – Italien, Monza

Italiens GP körs på Monza-banan, som är en av de snabbaste banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

26 september – Ryssland, Sotji

Rysslands GP körs på Sotji-banan, som är en relativt ny bana på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är en favorit bland förare.

3 oktober – Singapore, Marina Bay

Singapores GP körs på Marina Bay-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är ett av de mest krävande loppen under säsongen.

10 oktober – Japan, Suzuka

Japans GP körs på Suzuka-banan, som är en av de mest klassiska banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

24 oktober – USA, Austin

USA:s GP körs på Austin-banan, som är en relativt ny bana på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är en favorit bland förare.

31 oktober – Mexico, Mexico City

Mexikos GP körs på Mexico City-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är ett av de mest krävande loppen under säsongen.

14 november – Brasilien, Sao Paulo

Brasiliens GP körs på Sao Paulo-banan, som är en av de mest klassiska banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snabba kurvor och är ett av de mest tekniskt utmanande loppen under säsongen.

28 november – Australien, Melbourne

Australiens GP är det sista loppet på F1-kalendern 2021. Loppet körs på Melbourne-banan, som är en av de mest tekniskt utmanande banorna på F1-kalendern. Banan är känd för sina snäva kurvor och är ett av de mest krävande loppen under säsongen.

Sammanfattningsvis är F1-kalendern 2021 full av spännande lopp runt om i världen. Banorna är kända för sina utmaningar och förarna kommer att behöva vara på topp för att lyckas. Följ med på säsongen och se vilken förare som kommer att ta hem VM-titeln i år.