Introduktion
Andy Roddick är en före detta amerikansk professionell tennisspelare som har gjort ett stort namn för sig själv på tennisbanan. Han är mest känd för sin kraftfulla serve och sin framstående karriär, vilket inkluderar att ha varit världens bästa spelare enligt ATP-rankning. Men bortom tennisbanan, vem är Andy Roddick? I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på hans liv utanför tennis, inklusive hans kärleksliv, familj, och ekonomi.

Flickvän och Familj
Andy Roddick är gift med skådespelerskan Brooklyn Decker sedan 2009. Paret träffades första gången 2007 och efter två års dejting band de knuten i en romantisk ceremoni i Austin, Texas. De har sedan dess fått två barn tillsammans, en son vid namn Hank och en dotter vid namn Stevie.

Förutom sin fru och barn, har Roddick även en äldre bror, John Roddick, som också är en före detta professionell tennisspelare och nuvarande tennistränare. Hans föräldrar, Blanche och Jerry Roddick, har alltid varit stora supporters och en viktig del av hans karriär.

Lön och Nettoförmögenhet
Under sin aktiva karriär som professionell tennisspelare, tjänade Andy Roddick en ansenlig summa pengar. Han vann över 32 singeltitlar, inklusive en Grand Slam-titel vid US Open 2003. Han var även finalist i Wimbledon tre gånger.

Enligt Celebrity Net Worth är Roddicks nettoförmögenhet uppskattad till cirka 40 miljoner dollar. Denna förmögenhet kommer inte bara från hans framgångar på tennisbanan, men även från sponsorkontrakt och andra affärsverksamheter. Han har haft kontrakt med flera stora företag, inklusive Reebok, Lacoste, and American Express.

Sammanfattning
Andy Roddick är inte bara en begåvad tennisspelare, men också en hängiven familjeman och framgångsrik affärsman. Han har byggt upp en betydande förmögenhet genom sin karriär och lever ett lyckligt liv med sin fru och barn. Trots att han har dragit sig tillbaka från proffstennis, är Roddick fortfarande en stor del av tennisvärlden, både genom sitt arbete med sin stiftelse och som sportkommentator.

Tabell: Andy Roddicks Karriär i siffror

År
Antal Titlar
Ranking

2000
0
158

2001
3
14

2002
4
10

2003
6
1