Introduktion

Jimmy Connors är en av de mest erkända och framstående tennisspelarna i världen. Han har en imponerande karriär bakom sig och har lämnat ett oförglömligt avtryck på sporten. Men vem är Jimmy Connors egentligen? Vad vet vi om hans privatliv, hans familj, hans flickvän och hans ekonomiska status?

Flickvän och Familj

Jimmy Connors är gift med Patti McGuire, en före detta Playboy Playmate. De träffades på en fest under 1970-talet och har varit tillsammans sedan dess. Paret har två barn tillsammans, sonen Brett och dottern Aubree.

Connors tidigare kärleksliv var dock inte lika stabilt. Han har ryktats vara romantiskt involverad med flera kvinnor, inklusive tennisstjärnan Chris Evert. Deras förhållande var mycket uppmärksammat, men det slutade abrupt och de gick skilda vägar.

Familj

Connors föddes i East St. Louis, Illinois, till Gloria och James Connors. Hans mamma var en framstående tennisspelare och tränare, och det var hon som introducerade honom till sporten. Connors har en bror som heter Johnny, som också är en före detta professionell tennisspelare.

Lön och Nettovärde

Jimmy Connors har haft en mycket framgångsrik karriär, både på och utanför tennisbanan. Hans framgångar och prestationer har gett honom en betydande förmögenhet.

Enligt uppgifter är Jimmy Connors nettovärde uppskattat till cirka $12 miljoner. Denna förmögenhet kommer huvudsakligen från hans framgångar som tennisspelare, men han har även tjänat pengar på olika affärsprojekt och genom att arbeta som tenniskommentator.

Tabell över Jimmy Connors framgångar:

År
Titel

1974
Wimbledon, US Open

1976
US Open

1978
US Open

1982
Wimbledon, US Open

1983
US Open

Sammanfattning

Jimmy Connors är mer än bara en tennisspelare. Han är en familjeman, affärsman och en sportikons. Hans liv och karriär är en berättelse om framgång, passion och hårt arbete. Han har spelat en avgörande roll i att forma sporten tennis och hans arv kommer att leva vidare i generationer.