Mary Pierce: Flickvän, Familj, Lön och Nettovärmögenhet

Introduktion

Mary Pierce är en före detta professionell tennisspelare från Frankrike som gjorde sig ett namn i internationell tennis under 1990-talet och början av 2000-talet. Hon är känd för sin kraftfulla spelstil och för att ha vunnit flera Grand Slam-titlar i sin karriär. Pierce har också varit en del av det franska Fed Cup-laget, som hon hjälpte att vinna cupen 1997 och 2003. Men vem är Mary Pierce utanför tennisbanan? Låt oss ta en närmare titt på hennes privatliv, inklusive hennes familj, lön och nettovärmögenhet.

Flickvän och personliga relationer

Det är inte mycket känt om Mary Pierces personliga liv eftersom hon alltid har varit privat om det. Hon har inte offentligt bekräftat några relationer, och det är oklart om hon för närvarande har en flickvän eller partner. Pierce, som är djupt religiös, har sagt att hennes tro är en viktig del av hennes liv och att hon prioriterar den över allt annat.

Familj

Mary Pierce föddes i Montreal, Kanada, till en fransk mor och en amerikansk far. Hennes far, Jim Pierce, var hennes tränare under de tidiga åren av hennes karriär, men de två hade en ansträngd relation och han anklagades ofta för att vara för hård mot henne. Pierce har en yngre bror, David, som också är en professionell tennisspelare. Trots sina tidiga svårigheter med sin far har Pierce sagt att hon är tacksam för de uppoffringar hennes familj gjorde för att hjälpa henne att nå sina tennisdrömmar.

Lön och Nettovärmögenhet

Enligt olika källor är Mary Pierces nettovärmögenhet uppskattad till cirka 16 miljoner dollar. Detta inkluderar inkomster från hennes framgångsrika tenniskarriär, samt från sponsorkontrakt och andra affärsintressen. Pierce har representerat flera välkända varumärken, inklusive Adidas, Yonex och Nike, under sin karriär.

År
Prispengar

1994
$1,000,000

2000
$2,000,000

2005
$1,500,000

Sammanfattning

Mary Pierce är mer än bara en av de mest framstående tennisspelarna i sin generation. Hon är också en kvinna som har övervunnit personliga svårigheter, värderar sin tro och fortsätter att vara en inspiration för unga tennisspelare världen över. Medan hennes nettovärmögenhet ger en inblick i hennes framgång på tennisbanan, så berättar det inte hela historien om vem Mary Pierce är som person.