Allt om Goran Ivanišević: Flickvän, familj, lön och nettovärde

Goran Ivanišević är mest känd för sin framstående karriär inom professionell tennis. Han uppnådde flera framstående bedrifter i sin karriär, inklusive att bli den första wildcardmottagaren att vinna Wimbledon-mästerskapet. Men vad vet vi om hans personliga liv – hans flickvän, hans familj, hans lön och nettovärde? Låt oss ta en närmare titt.

Flickvän

Goran Ivanišević har varit öppen med sin kärleksrelation med Tatjana Dragovic, en modell från Kroatien. De två träffades under 1990-talet, och trots att deras förhållande har haft sina upp- och nergångar, har de förblivit starka tillsammans. De har två barn tillsammans.

Familj

Goran föddes i Split, Kroatien, till en sportig familj. Hans far, Srdjan, var en framstående fotbollsspelare och hans mor, Gorana, var en framstående handbollsspelare. Goran har en yngre bror, Srdjan, som också har haft en karriär inom sport, även om den inte har varit lika framstående som Gorans.

Lön och nettovärde

Goran Ivanišević har haft en framgångsrik karriär inom tennis, vilket har gett honom en betydande inkomst. Enligt rapporter tjänade han över $19 miljoner i prispengar under sin karriär. Efter sin pensionering har han fortsatt att tjäna pengar genom att arbeta som tränare och kommentator.

Nettovärde

Enligt kändisnettovärde.com, är Gorans nettovärde uppskattat till cirka $20 miljoner. Detta inkluderar inte bara hans inkomster från tennis, utan även hans inkomster från sponsring, träningsjobb och andra affärsintressen.

Achievements

Goran Ivanišević har haft en imponerande karriär inom tennis. Här är några av hans mest noterbara prestationer:

  • Wimbledon-mästare (2001)
  • Tre gånger finalist i Wimbledon (1992, 1994, 1998)
  • Vinnare av flera ATP-titlar
  • Rankad som världens nummer 2 (1994)

Dessa prestationer har inte bara gett Goran en plats i tennisens historia, utan har också bidragit till hans betydande nettovärde.

Sammanfattning

Goran Ivanišević har inte bara haft en framstående karriär inom tennis, utan har också en stark familjebakgrund och ett stabilt förhållande. Hans framgångar på och utanför banan har gett honom ett imponerande nettovärde och en plats i sportens historia.