Serena Williams är en av världens mest framstående tennisspelare genom tiderna. Hon har inte bara imponerat på tennisbanan utan även utanför den. Här kommer vi att titta närmare på hennes liv utanför tennisen, inklusive hennes flickvän, familj, lön och nettovärde.

Flickvän
Serena Williams har varit i ett långvarigt förhållande med Alexis Ohanian, medgrundare av det sociala nyhetssamhället Reddit. Paret träffades 2015 och förlovade sig senare samma år. De gifte sig i november 2017 och har sedan dess välkomnat två barn tillsammans. Deras första dotter, Alexis Olympia Ohanian Jr., föddes 2017 och deras andra dotter, Qai Qai, föddes 2020. Serena och Alexis delar ofta bilder och uppdateringar om sin familj på sociala medier och verkar vara en mycket lycklig familj.

Familj
Serena Williams kommer från en sportig familj. Hennes mamma, Oracene Price, var en framstående tennisspelare på sin tid och var även hennes tränare under hennes tidiga karriär. Serena har även två systrar, Venus och Isha. Venus Williams är också en professionell tennisspelare och har varit en av Serenas tuffaste konkurrenter genom åren. Isha Price, å andra sidan, är inte inblandad i tennisvärlden utan har valt att fokusera på sin karriär inom affärer.

Serena Williams är också en stolt mamma till sina två barn. Hon har öppet talat om hur moderskapet har påverkat henne både på och utanför tennisbanan. Hon har sagt att det har gett henne en starkare motivation att fortsätta prestera och vara en förebild för sina döttrar.

Lön och nettovärde
Serena Williams har inte bara imponerat med sin prestation på tennisbanan utan även med sin ekonomiska framgång. Hon är en av de högst betalda kvinnliga idrottarna i världen. Under sin karriär har hon tjänat miljontals dollar i prispengar från olika turneringar. Hon har också varit en eftertraktad sponsor för olika företag och har samarbetat med varumärken som Nike, Gatorade och Beats by Dre.

Enligt Forbes var Serena Williams den högst betalda kvinnliga idrottaren år 2020 med en inkomst på över 36 miljoner dollar. Detta inkluderar både prispengar och intäkter från sponsoravtal. Hennes framgång på och utanför tennisbanan har bidragit till att hon har en enorm förmögenhet.

Serena Williams uppskattade nettovärde är cirka 210 miljoner dollar. Detta gör henne till en av de rikaste kvinnliga idrottarna i världen. Hon har investerat i olika verksamheter och har även startat sitt eget klädmärke, Serena Williams Clothing Line, som också har bidragit till hennes ekonomiska framgång.

Sammanfattning
Serena Williams är inte bara en av de mest framstående tennisspelarna genom tiderna utan även en inspirerande person utanför tennisbanan. Hennes förhållande med Alexis Ohanian och deras familjeliv verkar vara mycket lyckligt och hon är en stolt mamma till sina två döttrar. Serena har inte bara imponerat med sin prestation på tennisbanan utan även med sin ekonomiska framgång. Hon är en av de högst betalda kvinnliga idrottarna i världen och har en enorm förmögenhet. Serena Williams är verkligen en kvinna som har lyckats både på och utanför tennisbanan.