Att vara en NASCAR-förare kräver mod, strategiskt tänkande och en osviklig förmåga att hantera höga hastigheter. Varje säsong är full av spänning och adrenalinkickar när förarna tävlar på banorna runt om i landet. Här är några av de topp NASCAR-förare att hålla utkik efter denna säsong.

1. Kyle Busch

Kyle Busch har varit en ledande förare i NASCAR i flera år. Han har vunnit två Cup Series-mästerskap och har totalt 58 segrar under sin karriär. Han är också känd för att ha en aggressiv körstil som gör honom till en farlig motståndare på banan.

2. Kevin Harvick

Kevin Harvick är en annan veteran i NASCAR som alltid är en stark konkurrent. Han har vunnit en Cup Series-mästerskap och har totalt 58 segrar. Han är också känd för att vara en av de mest konsekventa förarna på banan, vilket gör honom till en farlig motståndare under hela säsongen.

3. Chase Elliott

Chase Elliott är en relativt ny förare i NASCAR, men han har redan gjort ett namn för sig själv. Han vann nyligen sin första Cup Series-mästerskap och har totalt 11 segrar under sin karriär. Han är också känd för att ha en otrolig förmåga att hantera stressiga situationer och avgöra tävlingar i sista stund.

4. Denny Hamlin

Denny Hamlin har varit en ledande förare i NASCAR i flera år och är känd för sin snabbhet och uthållighet. Han har vunnit 45 segrar under sin karriär och har varit en stark konkurrent i många Cup Series-tävlingar. Han är också känd för att ha en tuff körstil som gör honom till en farlig motståndare på banan.

5. Martin Truex Jr.

Martin Truex Jr. är en annan förare som har gjort ett namn för sig själv i NASCAR under de senaste åren. Han har vunnit en Cup Series-mästerskap och har totalt 27 segrar under sin karriär. Han är också känd för att vara en otroligt skicklig förare som kan navigera genom trånga utrymmen på banan.

Dessa är bara några av de topp NASCAR-förare att hålla utkik efter denna säsong. Varje förare har sin egen unika körstil och strategi på banan, vilket gör varje tävling spännande och oviss. Oavsett vilken förare du hejar på, så är det säkert att säsongen kommer att vara full av spänning och adrenalinkickar.