Roberto Carlos är en av fotbollens mest legendariska spelare genom tiderna. Hans karriär, från hans bakgrund till hans prestationer på planen, har inspirerat och imponerat på fotbollsfans över hela världen. Men det är inte bara hans fotbollstalang som har gjort honom till en ikon, utan också hans familj och det faktum att han har lyckats tjäna en anständig lön genom åren.

Roberto Carlos föddes den 10 april 1973 i Garça, en liten stad i södra Brasilien. Han växte upp i en fattig familj och fotboll var hans flyktväg från den ekonomiska nöden. Redan som ung visade han en exceptionell talang för sporten och hans snabbhet och teknik på planen gjorde honom till en framstående spelare.

Carlos karriär tog fart när han som tonåring anslöt sig till den brasilianska klubben Palmeiras. Han imponerade snabbt och blev snart en nyckelspelare för laget. Hans framgångar på klubbnivå ledde till att han fick chansen att representera det brasilianska landslaget.

År 1995 skrev Carlos på för den spanska storklubben Real Madrid. Det var här han verkligen började göra ett namn för sig själv på den internationella scenen. Hans snabba och kraftfulla spelstil, tillsammans med hans förmåga att göra mål från avstånd, gjorde honom till en av världens bästa vänsterbackar. Under sin tid i Real Madrid vann Carlos fyra La Liga-titlar och tre UEFA Champions League-titlar.

Förutom framgången på klubbnivå hade Carlos också en framstående internationell karriär. Han var en del av det brasilianska landslaget som vann VM 2002 och han spelade totalt 125 landskamper för sitt land. Hans förmåga att attackera och försvara gjorde honom till en viktig spelare för det brasilianska laget.

Men det är inte bara på planen som Carlos har lyckats imponera. Han har också en stark familjebakgrund och är gift med sin barndomskärlek Mariana Luccon. Paret har tillsammans två barn och Carlos har alltid varit öppen om att hans familj är en viktig del av hans framgång. Han har alltid betonat vikten av att ha en stabil och stödjande familj vid sin sida.

När det kommer till Carlos lön har han genom åren tjänat en anständig summa pengar. Under sin tid i Real Madrid var han en av klubbens högst betalda spelare och han hade också en lukrativ reklamkarriär. Enligt olika källor uppskattas Carlos nettovärde idag vara över 60 miljoner dollar.

Roberto Carlos är en inspirationskälla för fotbollsspelare över hela världen. Hans talang, uthållighet och hängivenhet till sporten har gjort honom till en legend. Men det är också hans familj och framgång utanför planen som har gjort honom till en komplett personlighet. Han har visat att det är möjligt att komma från en svår bakgrund och ändå lyckas både på och utanför planen. Roberto Carlos kommer alltid att vara ett namn som förknippas med fotbollens storhet.