Introduktion

Gabriela Sabatini, en av tennisvärldens mest framstående profiler, har alltid varit känd för sin exceptionella talang och passion för sporten. Hon är inte bara en framstående idrottskvinna, utan också en framgångsrik affärskvinna och en filantrop. Men vad vet vi egentligen om hennes personliga liv? I denna artikel ska vi ta en djupare titt på Gabriela Sabatini, hennes privatliv, familj, inkomst och nettoförmögenhet.

Personligt liv och flickvän

Gabriela Sabatini är känd för att vara väldigt privat när det kommer till hennes personliga liv. Hon har aldrig offentligt diskuterat sin sexuella läggning eller bekräftat några relationer. Men hon har tidigare förklarat att hon valde att hålla sitt privatliv tyst för att skydda sin karriär. Det har inte hindrat rykten och spekulationer, men Sabatini har alltid valt att fokusera på hennes karriär och personliga framsteg snarare än att kommentera sitt kärleksliv.

Familj

Gabriela Sabatini kommer från Buenos Aires, Argentina. Hon växte upp med sina föräldrar, Osvaldo och Beatriz, samt hennes äldre bror, Osvaldo Sabatini. Familjen har alltid stöttat hennes tennisambitioner, och hennes bror reste ofta med henne på turneringar runt om i världen.

Lön och nettoförmögenhet

Under hennes karriär som professionell tennisspelare lyckades Gabriela Sabatini samla på sig en ansenlig förmögenhet. Enligt uppgifter tjänade hon över $8.785.850 från prispengar under hennes karriär som professionell tennisspelare. Men det är inte hennes enda inkomstkälla.

Hon har också lanserat en framgångsrik parfymserie under sitt eget namn, vilket har bidragit till hennes förmögenhet. Dessutom har hon varit involverad i olika affärsprojekt och fastighetsinvesteringar. Uppskattningar av hennes totala nettoförmögenhet varierar, men det antas att den ligger mellan 10 och 20 miljoner dollar.

Sammanfattning

Gabriela Sabatini är otvivelaktigt en av tennisvärldens största stjärnor. Trots att hon har hållit sitt privatliv långt ifrån offentlighetens ögon, är det klart att hon är en framstående affärskvinna och en framgångsrik idrottskvinna. Hennes framgångar, både på och utanför tennisbanan, har gjort henne till en av de mest respekterade och framstående figurerna i sporten.

Tabell över Gabriela Sabatinis karriär

År
Turnering
Resultat

1985
French Open
Semifinalist

1988
US Open
Finalist

1990
US Open
Mästare

1991
Wimbledon
Semifinalist