Ibland är det svårt när man är arg

Många gånger ser vi fatala misstag, som olika profiler inom sport och andra offentliga personer lyckas med vilket får oss att gapskratta. Denna gång är det Mitchel Skiba, en ishockeyspelare i Alpena Flyers, som fått oss att trilla ur soffan. Förutom att han ådrog sig matchstraff under samma match så lyckades han när det var dags att åka in i båset nästan slå huvudet av sig själv. Genom att inte hålla koll på sin klubba så fixade denna spelare till att slå ned sig själv.

Se denna video och skratta så mycket du bara kan. Som tur var så gick det bra för Mitchel Skiba, som lyckades ta sig ifrån denna olycka med alla delar kvar på sig själv.

Under årens lopp har det funnits många tabbar inom idrotten

Under de år som gått har det för den som vill göra en återblick inom sporten funnits många roliga scener och kommentarer som blivit legendariska. Vill du åter läsa och uppleva dessa, så finns det många platser på nätet där de går att finna. Vi kommer först att koncentrera oss på kommentatorsidan. Då klickar du här för att få ett gott skratt när du återser alla de kommentarer som gjorts inom svensk sport.

I övrigt så finns det även en hel mängd videos som kan återses. Vill du se 20 st roliga fotbollsklipp så kan du klicka vidare här. Flera ishockeymisstag från NHL hittar du genom att klicka på denna länk. Vi har även lyckats att hitta en samling av internationella snookermisstag också vilka du kan se genom att klicka här.

Dock är det ytterst svårt att hitta några misstag som ligger i klass med Mitchel Skibas senaste blunder. Men bra kan väl det vara, för nästa gång kanske någon verkligen skadar sig på riktigt.